Vad är TrackDown?

Bilar och båtar till ett värde av över 1,25 miljarder kronor blir stulna i Sverige varje år. TrackDown är ett patenterat lokaliseringssystem som kan placeras i både bilar och båtar. Det ger dig tidigt en varning när ett fordon blir stulet, och det talar även om för dig och polisen var fordonet befinner sig. Det finns även versioner av systemet som anpassats för individer och motorcyklar. Trackdown erbjuder även elektronisk körjournal till organisationer som har bilar i sin fordonsflotta som även körs i privatsyfte. Det underlättar avsevärt för ekonomin att slippa hantera pappersarbete.

TrackDown utöver GPS använder andra lokaliseringstekniker är den oemottaglig för de GPS- blockerare som tjuvar ofta användar vid bilstölder. Systemet visar var fordonet befinner sig, var som helst i världen, inte bara inom Sverige eller Europa. Systemet har en rörelsesensor, batteri-backup, och flera antenner för att förhindra åverkan på och störning av systemet.

Professionell installation i bilar och båtar går snabbt och är gratis. En av våra installatörer kommer att kontakta dig för att ordna ett möte efter din beställning. Vid beställning av personlig spårningsenhet kommer den att skickas direkt till dig. När enheten är påslagen kan du omedelbart börja spåra på hemsidan.

TrackDown kan ge tidig varning om en stöld eller bogsering, direkt till din mobiltelefon eller dator. Detta sparar viktig tid i återhämtningen av fordonet och gör det mindre sannolikt att det skadas. Tjuvar blir allt mer sofistikerade i sina metoder och standardlarmsystem är inte tillräckliga.

När du meddelar polisen att ditt fordon har blivit stulet, kan du berätta för dem att det har TrackDown. När du aktiverar ”dela plats med polisen” med hjälp av en knapp på hemsidan kan de genast börja spåra fordonet i realtid. Lokaliseringssystem kan uppvisa en 90%-ig framgång i återfinnandet av fordon som i genomsnitt hittas inom 24 timmar, ofta inom bara ett par timmar.

Genom att använda vilken internetansluten enhet som helst, smartphone, dator eller surfplatta, kan du via vår hemsida lokalisera ditt fordon. Möjligheten finns även att få varningsmeddelanden via sms och mail.

Den säkra websidan innehåller ett gränssnitt där du kan spåra dina fordon där ett TrackDown-system finns installerat. En detaljerad satellitkarta visar närmsta adress och märker ut den väg som fordonet färdats. Den visar även hur många satelliter som övervakas, RF signalstyrka och batteribackupens återstående batteritid.

Sov lugnare när du vet att dina dyraste ägodelar och familjemedlemmar är säkra.

Skaffa TrackDown idag!

Enhet teknisk information

Skriv dig för ett kostnadsfritt informations-paket.